11 Ocak 2014 Cumartesi

En Eğlenceli Barbie Oyunlarını Sitemizden Oynayın

Çocukların hemen hemen hepsi oyun oynamak konusunda oldukça hassastır. Çocuklar kendilerini geliştirmek ve zihinlerini meşgul etmek için oyunlara ihtiyaç duymaktadır. Dolayısıyla eğer gerçekten de çocukların bu zevkleri önemseniyor ve çocukların kendilerini geliştirmelerine imkân vermek isteniyorsa yapılması gereken şey oyunlar konusunda çocukların seçim yaparken sağlıklı seçim yapmalarını sağlamaktır.

Barbie oyunları hemen hemen tüm kız çocuklarının severek oynadıkları oyunlardan biridir. Bu oyunlarda genellikle kız çocukları estetik beğenilerine göre karar vermektedir. Barbie’nin elbiselerinin rengini seçme, onun saç modelini ve saç rengini belirleme, aynı zamanda ona makyaj yapma, kıyafetlerini seçme ve takılarını takma gibi pek çok iş yapılırken dikkat edilmesi gereken şey estetik beğenilere uygun şekilde hareket etmektir.

Barbi oyunu oynamak isteyen kız çocukları aynı zamanda oluşturdukları resmi internet sitelerinde ya da sosyal paylaşım ortamlarında paylaşabilmektedir. Bu resimlerin hem paylaşılması hem de resimlerle ilgili yorum yapılması kız çocuklarının oldukça hoşuna gitmektedir. Barbi oyunları kategorisinde çeşitli makyaj oyunları, giydirme oyunları, aşk oyunları, kuaför oyunları gibi oyunlar da bulunmaktadır. Bu oyunlar kız çocuklarının beğenilerini geliştirmekte ve hayata farklı bir bakış açısı ile bakmalarını sağlamaktadır. Estetik beğenilerini başka arkadaşları ile karşılaştıran çocukların bundan memnuniyet duymaları oldukça olağandır. Çocuklar birbirlerinin resimlerine puan vermektedir. Aynı zamanda başka arkadaşlarının zevklerine dair bilgi sahibi olmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder