14 Ocak 2014 Salı

Çocuklar İçin Eğlenceli Aşk Oyunları

Başlıkta da belirttiğim gibi aşk oyunları, ama sandığınız türden aşk değil. Çocuklar için basit, eğlenceli, komik türden bir aşk. İnternet üzerinde birçok sitede popüler oyunların üst sıralarında yer alan bu aşk oyunlarını sizlere tanıtmak istiyorum. Tanıtmak istediğim oyunlar ise şunlar; Âşık Deniz Kızı, Aşk Adamı Çarpar ve Aşk Testi.

Âşık Deniz Kızı

Gençlerin yeni popüler oyun türleri arasına giren bu oyunu oynaması çok zevkli. Hem basit olması hem de ilerledikçe yeni şeylerin gelmesi güzel bir yanı. Basitliği sadece fare ile oynayabiliyorsunuz ve oyun içi uyarıları dikkate aldığınız sürece yanma ihtimaliniz ortadan kalkıyor. Oyuna girişimizi yaptıktan sonra denizkızına tıklıyoruz ve erkek arkadaşını öpmesini sağlıyoruz. Ama deniz kızımız biraz utangaç olduğu için başkasının görmesini istemiyor. Sal üzerinde duran kişi kafasını çevirmeden öpmek gerek ve sal üzerinde duran kişi baktığı zaman durmak gerek. Bu sırada yanlardaki eklentiler de dikkatimizi çekiyor. Küçük deniz hayvanları tarafından küçük animasyonlar oluşuyor ve izle dediğiniz zaman animasyonlar devreye giriyor. Seviye atladıkça yeni deniz hayvanları geliyor ve bunlara bağlı olarak da yeni animasyonlar. İyi oyunlar. Bu güzel oyunu oynamak için Tıklayınız.

Aşk Adamı Çarpar

Çok eğlenceli bir aşk oyunu olan Aşk Adamı Çarpar rekabete dayalı bir oyundur. Oyun bir okul içinde geçer. Bir kız karakteri canlandırıyoruz. Okuldaki bütün kızların, bizimde olduğu gibi erkekleri kendilerine aşık etme güçleri vardır. Amacımız belirlenen süre içerisinde çok sayıda erkeği kendimize âşık etmek. Oyuna başlıyoruz ve karakterimizi fare ile yönlendiriyoruz. Fareyi yakına tutarsak yürüyor uzağa tutarsak koşuyoruz. Bir erkek gördüğümüz zaman fareyi kafasına getiriyoruz ve hedef çıkıyor. Bu sırada fareyi basılı tutuyoruz ve o erkeği kendimize âşık ediyoruz. İlerlediğimizde karşımıza kızlar da çıkıyor ve âşık edeceğimiz erkeği elimizden almaya çalışıyorlar. Biz de bu sırada farenin tuşuna hızlı hızlı basıp çekersek bizim aşkımız daha ağır geliyor ve biz kazanıyoruz. Oyun sonu ne kadar çok erkeği âşık edersek o kadar çok puan kazanıyoruz. Bu güzel oyunu oynamak için tıklayınız.

Aşk Testi

Bu oyun da çok basit olduğu kadar çok eğlenceli bir oyun. İki ismin birbiri arasındaki uyumu gösteriyor. Ve hiç beklemeden Play tuşuna basıp oyunumuza giriyoruz. Karşımıza bir kalp, etrafında uçan kuşlar ve iki tane kutucuk geliyor. Bu iki kutucuğun birisine erkek diğerine ise kız ismi giriyoruz. Calculate tuşuna bastıktan sonra kuşlar bizim falımıza bakıyorlar ve aramızdaki uyumu yüzde olarak gösteriyorlar. Bu güzel oyunu oynamak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder